Concert pascal
MOPAN Suceava

Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, este aproape de finalizarea unui proiect de anvergură desfășurat în Municipiul Făgăraș în ultimele luni.

Denumirea oficială a proiectului este “Amenajare trotuare în Municipiul Făgăraș” și a fost demarat în luna martie a acestui an. Valoarea contractului ajunge la aproape 1 milion de lei iar pentru executarea lucrărilor compania a folosit peste 10.000 de mp de borduri și pavaj, produse în fabrica Symmetrica din Parcul Industrial Prejmer.

Modelul de pavaj ales a fost Alegria antracit din gama Clasic, un produs cu o durată lungă de viață, cu un design și o compoziție gândite atât pentru zonele pietonale cât și pentru cele cu trafic intens. În completare, au fost folosite borduri mici, de culoare gri, rezistente la condiții meteo extreme și la uzură.

“Am câștigat acest contract în urma unei proceduri de achiziție publică organizată de Primăria Municipiului Făgăraș. Experiența echipei care a întocmit documentația precum și calitatea produselor noastre și-au spus cuvântul, în condițiile în care la licitație au mai fost înscriși alți cinci competitori”, a afirmat Sebastian Bobu, Directorul Executiv al Symmetrica.

Symmetrica nu este la primul proiect de acest tip. În ultimii ani, compania a amenajat trotuare și în localități precum Dorohoi, Bacău, Suceava, Iași, Comănești, Prejmer, Focșani sau Bistrița.

Având în vedere că anul acesta numărul lucrărilor realizate din investiții bugetare sau comunitare a scăzut semnificativ, cu peste 40%, dar totodată și avântul pieței imobiliare, Symmetrica s-a axat mai mult pe proiectele private. Acestea însumează, în acest moment, aproximativ 42% din business-ul companiei, cu 10 procente mai mult decât în anul 2015. Acestea sunt împărțite în proiecte rezidențiale, industriale și comerciale (28%) precum și proiecte executate având ca și clienți persoane fizice (14%).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava