Tabăra mobilă de la Vama Siret din Județul Suceava este în acest moment complet operaționalizată. Unitatea mobilă, formată din 30 de corturi, este pregătită să asigure cazarea temporară a cetățenilor sosiți din zona de conflict. Totodata, în componența acesteia este și o bucătărie rulantă auto, care poate asigura prepararea porțiilor de mâncare pentru persoanele din tabără.

De asemenea, unitatea este prevăzută cu: 30 sisteme de climatizare, 3 sisteme de iluminat, 201 paturi pliante, 201 saci de dormit, 30 seturi de mese cu bănci.

Totodată, la nivelul județului Maramureș, în localitatea Sighetu Marmației, pompierii salvatori depun  eforturi susținute pentru operationalizarea taberei mobile, în vederea oferirii suportului de bază persoanelor care au nevoie de sprijin in zona respectivă.

Pompierii salvatori alături de reprezentanții societății civile, ai autorităților locale și voluntari rămân la datorie pentru gestionarea cu promptitudine a oricărei solicitări de sprijin, conform atribuțiilor specifice zonei de competență și responsabilitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava