Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 8 iulie orele 22:02, lucratorii din cadrul S.P.R. 7 Mălini au identificat un tânăr de 26 ani domiciliat în Mălini, care conducea autoturismul. Întrucat soferul emana halena alcoolică, i s-a adus la cunostinta ca urmeaza sa fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat declarând că doreste sa îi fie prelevate mostre biologice, fapt pentru care a fost transportat de echipajul de politie la Spitalul
Municipal Falticeni, unde i s-au prelevat doua mostre biologice de sânge. In cauză s-a intocmit dosar penal pentru savârsirea infractiuni! de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante” ce va fi solutionat procedural de către lucratorii din cadrul Poliției Mălini.
În continuarea cercetarilor privind constatarea în flagrant a infractiunii comisă de către bărbatul de 26 ani din comuna Mălini, S.M.L. Suceava a emis Buletinul de analiza toxicologică prin care a stabilit faptul ca soferul avea la momentul recoltării primei probe 2,10 mg/l alcool pur în sânge iar a doua proba 1,93 mg/l alcool pur în sange. La data de 12.07.2022 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de bărbatul de 26 de ani, luându-se măsura retinerii pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava