Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatele Europene de Atletism U 20 care au avut loc la Tallinn în Estonia, s-au încheiat cu rezultate remarcabile din partea sportvilor români. Cea mai aproape de medalie la cea de-a 26-a ediție a Campionatelor Europene a fost sportiva suceveană Talida Sfarghiu.

Sportiva pregătită de antrenoarea Elena-Erzilia Țîmpău a fost a patra în proba de 1.500, poate cea mai frustrantă poziție în ultima fază a competiției, fiind cronometrată în 4:21,44.

Rapidista Maria Mihalache a reușit să-și îmbunătățească recordurile personale la ambele probe la care a participat, 100 și 200 metri. La 200 m, Maria Mihalache a alergat în 23,67 preliminariile (PB), iar în finală a ocupat un onorant loc opt. Puțin a despărțit-o ca și la 100 m să fie în finală! În această probă, sprintera noastră a fost cronometrată în 11,60, record personal, și a ocupat poziția a noua.

Evoluând în preliminariile de la 400 m, serii și semifinale, unde a bifat cu PB (47,14), Remus Niculiță (CSȘ Ploiești-CSM București, antrenoare Maria Andrei) a promovat în finală cu cel de-al șaselea timp la general. Este poziția pe care a ocupat-o și în finală, la capătul unei curse spectaculoase, în care și-a îmbunătățit din nou recordul personal (47,09).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava