Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute stadionul „Iolanda Balaș Soter” a găzduit Campionatul Național de atletism pentru juniori I. O performanță deosebită a fost realizată de sportiva Talida Sfârghiu, legitimată la CSM Suceava și CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc. Atleta antrenată de profesoara Erzilia Țîmpău a reușit să devină vicecampioană națională în probele de 800 și 1500 de metri.

Talida Sfârghiu este considerată una dintre speranțele atletismului românesc, ea fiind desemnată, de altfel, cea mai bună atletă din țara noastră pe anul 2019. În acest sezon, sportiva câmpulungeancă și-a mai trecut în palmares un titlu de campioană națională de juniori II în proba de 800 de metri și o medalie de argint la 1500 de metri, la aceeași categorie de vârstă.

Un rezultat notabil la Campionatele Naționale de juniori I a obținut și Antonia Bodnariuc, o altă atletă pregătită de Erzilia Țîmpău, care a prins ultima treaptă a podiumului de premiere în cursa de 800 de metri. Clasări fruntașe au mai izbutit Mădălina Sîrbu, locul 4 la 1500 de metri, și Bianca Catrinari, locul 6 la 800 de metri.

„Țin să le felicit pe fete pentru aceste rezultate. De asemenea, doresc să mulțumesc primarului Mihăiță Negură și Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc pentru sprijinul acordat, dar și sponsorilor GoldNutrition Romania, Neurokinetic Suceava și MOL România”, a declarat Erzilia Țîmpău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava