MOPAN Suceava

Actrița Tamara Buciuceanu, care a devenit cunoscută după interpretarea rolulului exigentei profesoare de matematică ”Isoscel”, din ”Liceenii”, s-a stins din viață marți, 15 octombrie, după ce a fost internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din București. Deși toată lumea o cunoaște pe ea, nu mulți știu despre povestea de dragoste pe care a trăit-o timp de 33 de ani alături de soțul ei, notează click.ro.

Deși între Tamara Buciuceanu și Alexandru Botez a existat o diferență de vârstă de 9 ani, în relația de cuplu acest lucru nu s-a simțit deloc, ei fiind foarte apropiați unul de celălalt. “Pe soţul meu l-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene, Graţiela. Mi-a spus că este un om serios, care sigur o să-mi placă. Şi aşa a fost!”, îşi amintea Tamara Buciuceanu-Botez pentru taifasuri.ro, în urmă cu doi ani.

„Ne-am căsătorit în 1962 şi am rămas împreună 33 de ani, până când el a plecat la Ceruri.”, spunea actriţa, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/tamara-buciuceanu-botez-am-fost-o-femeie-de-casa-gospodina-sotul-meu-mi-inteles

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava