Sâmbătă, 10 aprilie, la ora 20:09, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112, despre faptul că pe strada Argestru din localitate, a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto este sub influenta băuturilor alcoolice.
Un tânăr de 25 de ani, din comuna Iacobeni, a condus autoturismul din direcţia Câmpulung Moldovenesc spre Vatra Dornei, iar când a ajuns într-o curbă la stânga a pătruns pe sensul opus de mers unde a acroșat partea stânga spate a unei o remorci ce era tractată de un autoturism condus de către un bărbat din Iași.
După impactul cu remorca, autoturismul condus de tânărul de 25 de ani a acroșat un alt autoturism condus din sens opus de către un bărbat din comuna Dorna Arini.
Nu au fost victime în urma accidentului rutier.
Tânărul de 25 de ani prezenta halenă alcoolică dar a refuzat testarea cu aparatul etilotest la solicitarea lucrătorilor de poliție și a fost condus la Spitalul Vatra Dornei unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce a fost examinat de personalul medical.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală Psub aspectul comiterii infracțiunii de „Refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava