Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi seara, în jurul orei 22:20, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin  S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe strada Argestru a avut loc o tamponare între două autoturisme, iar unul dintre conducătorii auto este băut.

Echipajul de poliție deplsat la fața locului a constatat că la data de 26.05.2022, în jurul orei 22:15, un bărbat a condus autoturismul pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei și a intrat în coliziune cu un alt vehicul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat o valoare de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul municipal Vatra Dornei pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

Procedându-se la examinarea autoturismului nu s-a reușit identificarea seriei de șasiu, aceasta fiind eliminată. Autoturismul a fost indisponibilizat și urmează a fi examinat în vederea identificării seriei de șasiu ori a altor elemente de identificare.

În urma verificării șoferului în bazele de date, a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală potrivit art. 335 alin.1, art. 336, alin 1, art. 334 alin. 1 și art. 334 alin. 2 din Codul Penal, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

După administrarea probatoriului, s-a dispune reținerea șoferului pentru o durată de până la 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava