La 29.09.2020, ora 06:00, lucrătorii Poliției orașului Siret aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați direct de către o femeie de 31 ani, din orașul Siret, despre faptul că pe strada Alexandru cel Bun s-a produs o tamponare, iar celălalt conducător auto se află sub influența băuturilor alcoolice.
Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 61 ani, localnic, conducea autoturismul pe str. 9 Mai, din orașul Siret, iar la un moment dat când a ajuns la intersecția cu str. Alexandru cel Bun(DN2), nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de femeia de 31 de ani.
În urma impactului a rezultat avarierea ușoară a ambelor autoturisme.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar la șoferul de 61 de ani aparatul a indicat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a procedat la conducerea bărbatului de 61 de ani la Spitalul de Boli Cronice Siret, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Tamponare produsă de un șofer beat la ora 6 dimineața la Siret, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava