Concert pascal
MOPAN Suceava

Un şofer tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a accidentat mortal o femeie care se deplasa pe marginea drumului. Accidentul a avut loc vineri seara, pe un drum comunal din Buneşti. Tânărul, cu vârsta de 21 de ani, conducea un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, și pe fondul consumului de băuturi alcoolice a surprins și accident mortal o femeie de 49 de ani din Bunești, care se deplasa pe partea dreaptă în aceeași direcție de mers.

Având în vedere că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul implicat în accident a fost radiat din circulație în străinătate la data de 6 iunie 2017, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare provizoriu au fost atribuite unui alt autoturism, pentru perioada 01-30 martie 2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, ”conducerea unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava