MOPAN Suceava

La data de 21 mai ora 02.22, un tânăr de 19 ani, din com. Dorna Candrenilor, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 174 D Dorna Candrenilor, fără a deține permis de conducere și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul direcției de deplasare, într-o curbă la stânga a intrat într-un stâlp de electricitate.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului în vârstă de 22 ani, din com. Dorna Candrenilor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge la Spitalul municipal Vatra Dornei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducere fără permis” și „conducere sub influența alcoolului”.

În urma cercetărilor efectuate și în baza materialului probator, la data de 21.05.2022, prin ordonanța lucrătorilor de poliție judiciară, s-a dispus măsura reținerii inculpatului de 19 ani cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. (1) din Codul Penal,  art. 336 alin. (1) din Codul penal, art. 196 alin. (2) și (3) din Codul Penal şi art. 230 alin.1 din Codul penal raportat la art. 228 alin. 1 cu aplicarea art. 229 alin. (1) litera „b” din Codul penal, toate cu aplicarea prevederilor art. 38 alin. (2) din Codul penal.

În continuare, inculpatul a fost escortat și introdus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava