MOPAN Suceava

Polițiștii patrulei de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau activități de verificare și control al traficului rutier pe raza comunei Putna, au oprit pentru control autoutilitara condusă pe D.C. Sihăstria Putnei, de către un tânăr de 23 ani, domiciliat în comuna Putna, care transporta material lemnos, respectiv lemn fag foc.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că susnumitul nu posedă aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat. Din acest motiv acesta a fost condus cu autoutilitara încărcată cu material lemnos la Atelierul de prelucrare a lemnului aparținând de Ocolul Silvic Putna în vederea luării măsurilor legale.

S-a solicitat sprijinul unui pădurar din cadrul Ocolului Silvic Putna care în urma inventarierii și măsurării materialului lemnos transportat a stabilit că acesta este în volum de 2,60 m.c. lemn foc fag.
Șoferul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos în valoare de 439,4 lei a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Putna.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava