Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr din Fălticeni a fost bătut în noaptea de vineri spre sâmbătă în faţa unui club din Suceava, agresorul distrugându-i şi maşina. În jurul orei 3:300, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi de către G. Silviu, de 24 ani, din Fălticeni, despre faptul că în timp ce se afla în faţa unui club din Suceava, împreună cu mai mulţi prieteni, a fost acostat şi lovit de un tânăr, care i-a lovit şi autoturismul spărgându-i ambele geamuri laterale din partea dreaptă.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul agresat a venit din Fălticeni împreună cu mai mulţi prieteni, G.Florin, M. Alexandru, A.Șerban, P.Ştefan şi I.Daniel, pentru a se distra într-un club din Suceava

În jurul orelor 03.30, tânărul ieşit din club împreună cu ceilalţi prieteni, iar după ce s-au urcat în maşină, pe lângă aceasta a trecut un grup de circa 10-12 tineri care la rândul lor au ieşit din acelaşi club. Unul dintre tinerii din acest grup, fără a fi provocat în vreun fel, a lovit cu piciorul geamurile laterale dreapta faţă şi spate ale autoturismului. Cioburile i-au rănit pe faţă pe P. Ştefan, de 23 ani şi M. Alexandru, de 18 ani, cei doi aflându-se în autoturism.

În acel moment, G.Silviu a ieşit din maşină cu intenţia pentru a-i cere explicaţii celui care a lovit maşina, dar şi pentru a solicita intervenţia poliţiei. În acel moment a fost lovit cu pumnul în faţă de către tânărul care a spart geamurile maşinii.
În urma agresiunii, G.Silviu, P.Ştefan şi M.Alexandru au fost transportaţi la Urgenţele Spitalului Judeţean, unde au primit îngrijiri, însă nici unul dintre cei trei nu a rămas internat.

În urma cercetărilor, autorul a fost identificat ca fiind un minor de de 15 ani, N.A., din Suceava, care a recunoscut că l-a lovit cu pumnul şi picioarele pe G.Silviu şi i-a distrus autoturismul acestuia.
Minorul a declarat în prezenţa părinţilor săi este dispus să suporte cheltuielile privind reparaţia autoturismului şi să achite daunele privind leziunile cauzate victimelor.

De precizat că în urma controlului corporal efectuat asupra unuia dintre tinerii aflaţi în maşina, M.Alexandru, poliţiştii au găsit un baston telescopic din metal, acesta spunând că îl are pentru a se apăra. Bastonul metalic a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar faţă M. Alexandru, s-a întocmit dosar de cercetare penală Cele trei victime urmează a fi expertizate din punct de vedere medico-legal, iar în funcţie de zilele de îngrijire acordate se va dispune procedural.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Tânăr de 24 de ani snopit în bătaie de un minor de 15 ani în faţa unui club din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava