Miercuri, 10 iulie, ora 14.25, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe D.J.208 D din satul Adâncata, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia pe D.J.208D – D.C. neclasificat Mitocu Dragomirnei, autoturismul fiind blocat la intersecția drumului comunal cu D.J.208D. Întrucât conducătorul auto și pasagerul din autoturism au încercat să se sustragă controlului, fugind pe un teren viran din apropriere, s-a procedat la urmărirea acestora, conducătorul auto fiind imobilizat și încătușat.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 25 de ani din comuna Hânțești. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Tânăr din Hânțești încătușat pentru că nu a oprit la control fiind prins după o urmărire pe un drum comunal. Bărbatul nu avea permis de conducere, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava