MOPAN Suceava

Un tânăr din comuna Stulpicani a ajuns în arestul Poliţiei Suceava după ce a fost prins cu câteva mii de pachete de ţigări de contrabandă. În după amiaza zilei de sâmbătă, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a identificat în trafic, pe DN 17, pe strada Argestru din localitate, un autoturism, al cărui conducătorul auto, la vederea polițiștilor, a virat imediat pe un drum lateral, demarând cu viteză. Poliţiştii au început să-l urmărească pe fugar, reuşind să-l oprească după aproximativ 500 metri.
Şoferul a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 26 de ani, din comuna Stulpicani, iar pe bancheta din spate şi în portbagajul mașinii au fost găsite 1.990 pachete cu țigări netimbrate, conţinând 39.800 bucăţi ţigarete de contrabandă.
Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul de poliție, iar ţigările în valoare de cca. 20.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.
„Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava