Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce a spart un magazin dintr-o stație de autobuz. În cursul zilei de 17 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 16 spre 17 aprilie 2022, în jurul orei 03:00, persoane necunoscute au forțat intrarea într-un magazin dintr-o stația de autobuz  din mun. Suceava de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma activităților investigativ-operative efectuate de către polițiștii din cadrul BIC Suceava, s-a reușit la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei și probarea activității infracționale a unui bărbat în vârstă de 26 de ani din mun. Suceava.

Astfel, la data de 23 iunie 2022, a fost solicitat de la Judecătoria Suceava și obținut un mandat de percheziție domiciliară, la domiciliul suspectului iar la data de 24.06.2022, a fost pus în executare mandatul de percheziție domiciliară.

La data de 24.06.2022 lucrătorii din cadrul Biroului Investigații Criminale, împreună cu un tehnician criminalist din cadrul IPJ Suceava, cu ocazia percheziției domiciliare au identificat la domiciliul său pe bărbatul de 26 ani, fiind identificate totodată și ridicate bunuri de interes în cauză.

Ca urmare a administrării probatoriului la data de 24.06.2022, polițiștii au emis față de bărbatul de 26 ani o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Suspectul a fost reținut, escortat și încarcerat în arestul IPJ Suceava. Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul BIC Suceava sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prev. și ped. de art. 228, alin. 1, art. 229, alin. 1, lit. b și d, alin. 2, lit b din Codul penal, până la soluționarea procedurală a cauzei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava