Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a intrat în porţile ornamentale de la intrarea în comuna Putna. Accidentul mortal a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul oreo 4:38, vinovat fiind şoferul maşinii care avea o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificările efectuate s-a constatat că la volan se afla un tânăr de 23 ani, din oraşul Vicovu de Sus, care conducea maşina pe DN 2H dinspre comuna Putna spre oraşul în care locuia. Şoferul nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și apoi pe acostamentul din stânga drumului în direcția sa de mers și a acroșat cu laterala stânga un parapet metalic și porțile ornamentale de la ieșirea din comuna Putna.
În urma impactului a rezultat decesul pasagerului de pe scaunul dreapta față, de 23 ani din oraşul Vicovu de Sus, rănirea ușoară a pasagerului de pe bancheta din spate de 18 ani din oraşul Vicovu de Sus și rănirea ușoară a conducătorului auto.
După producerea accidentului numitul şoferul a îndepărtat plăcuțele cu numerele de înmatriculare și a luat din autoturism documentele acestuia în vederea îngreunării identificării autoturismului și autorului.
Şoferul a fost identificat ulterior, apoi a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

Tânăr mort după ce maşina în care se afla s-a lovit în porţile de la intrarea în comuna Putna, 3.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava