• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr din oraşul Liteni, în vârstă de 25 de ani, a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu o motocicletă. Accidentul a avut loc sâmbătă seara, dinspre Salcea spre Vereşti. Ajuns într-o curbă ușoară la stânga, din cauză că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, după care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un teren viran. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului, acesta fiind preluat de un echipaj de ambulanță. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ iar ulterior i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava