La data de 16.10.2020, ora 20:20, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Poiana Stampei, pe DN 17, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Vatra Dornei a procedat la oprirea în trafic a autovehiculului condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Poiana Stampei care a sustras în scop de folosinţă autoturismul aparţinând unui localnic parcat în faţa curții sale de pe DC Prăleni, pe care l-a condus pe DN 17 Poiana Stampei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere.

Tânărul de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a procedat la conducerea acestuia la Spitalul municipal Vatra Dornei, în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
S-a întocmit dosar de cercetare penală , pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,furt în scop de folosinţă”, ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau alte substanţe”.
Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în arestul IPJ Suceava.

Tânăr reținut pentru furtul unui autoturism și infracțiuni la regimul rutier, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava