MOPAN Suceava

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost accidentată grav în urma unui accident care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, aproape în jurul orei 23:58, pe raza localității Mălini. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un copac, după care s-a oprit într-un cap de pod. Impactul a fost atât de violent, încât copacul a fost smuls din rădăcini. În interior se aflau doi tineri, un bărbat de 26 și o femeie de 21 de ani. Tânăra a rămas încarcerată, cu picioarele prinse sub bordul mașinii.

La fața locului au intervenit pompierii militari fălticeneni, cu o autospecială pentru descarcerare, și cu sprijinul a două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Femeia, în stare de conștiență, la o primă evaluare medicală cu fracturi la nivelul picioarelor, a fost extrasă din autoturism de către militari, cu ajutorul accesoriilor specifice. Ulterior, a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Bărbatul  a refuzat consultul medical și transportul la o unitate spitalicească și a fost preluat de către echipajele de Poliție.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava