MOPAN Suceava

Un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică Suceava a fost sesizat la 112 de către o femeie de 33 ani din Suceava cu privire la faptul că se află la domiciliu și este agresată de soț și de soacră.

La fața locului a fost găsită apelanta de 33 ani care a relatat că locuiește la această adresă de circa 2 luni împreună cu concubinul ei de 38 ani din Suceava și 3 copii minori din căsătorii anterioare ale femeii. Aceasta a relatat faptul că în jurul orelor 20.00 a avut o discuție în contradictoriu cu concubinul ei, apoi acesta a chemat-o prin telefon și pe mama lui, iar după ce a venit aceasta cearta a degenerat iar bărbatul de 38 de ani ar fi agresat-o și i-ar fi distrus telefonul mobil personal. La fața locului a fost identificat și concubinul femeii precum și mama acestuia iar conflictul a fost aplanat.

Victima s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru a depune plângere penală împotriva concubinului ei pentru infracțiunea de violență în familie și distrugere iar  agresorul a fost condus și el la unitatea de poliție pentru continuarea cercetarilor.

La sediul Poliției Municipiului Suceava s-a întocmit formularul de evaluare a riscului de unde a reieșit că există risc iminent pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu. Femeia de 33 de ani a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

La orele 01.00 s-a emis ordinul de protecție provizoriu pe o durată de 5 zile, bărbatul de 38 de ani luând la cunoștință pe bază de semnătură cu privire la cele consemnate în ordinul de protecție provizoriu.

Femeia a depus plângere penală pentru infracțiunile de „violență în familie” și „distrugerea”, cercetările urmând a fi continuate de către polițiști.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava