MOPAN Suceava

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la miezul nopții, echipajul de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona pentru identificarea conducătorilor auto care conduc autovehicule în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice pe raza localității Negrileasa a oprit pentru control autoturismul care circula pe DC 31 având direcţia de deplasare Vadu Negrilesei, către Stulpicani. La volanul mașinii se afla o tânără de 20 ani din comuna Stulpicani.

Deoarece conducătoarea auto emana miros de băuturi alcoolice s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care aceasta a fost condusă la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificării în bazele de date ale poliției române s-a constatat faptul că tânăra nu deține permis de conducere.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava