MOPAN Suceava

Tânărul antrenor sucevean Marcel Irimie, în vârstă de doar 29 de ani, a fost cooptat recent în staff-ul tehnic al nou înființatei echipe naționale de futsal feminin a României, urmând să îndeplinească funcția de antrenor secund. Echipa antrenată de cuplul David Asandei și Marcel Irimie a efectuat zilele trecute un stagiu de pregătire la Odorheiu Secuiesc, urmând ca pe data de 5 iulie să-și afle adversarele din preliminariile Campionatului European de futsal, programat în 2019.

„Este o mare provocare pentru cariera mea și sunt conștient că atât noi, antrenorii, cât și fetele vom avea mult de muncit pentru că suntem la început din drum și trebuie să reglăm lucrurile din mers. Chiar dacă în acest moment nu există un campionat de futsal în țară sunt sigur că fetele noastre, care provin din fotbal, se vor acomoda rapid la cerințele acestui nou sport. În luna august vom avea primele meciuri oficiale și trebuie să ne prezentăm onorabil”, a declarat secundul reprezentativei României de futsal feminin.

În ultimii șapte ani activitatea profesorului Marcel Irimie de la CN Nicu Gane Fălticeni a fost legată de promovarea fotbalului feminin, și mai nou a futsalului. În fotbalul feminin a reușit performanțe deosebite cu gruparea Armonia Fălticeni, care evoluează cu succes în Liga a II-a. Din toamna anului trecut Marcel Irimie a mai pus pe picioare două proiecte, este vorba de prima echipă de fotbal feminin a Clubului Sportiv Școlar Nicu Gane, participantă în Liga a III-a, și prima echipă de futsal băieți a aceluiași club, care evoluează în Campionatul Național U19.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava