MOPAN Suceava

Înaintea derbiului judeţului Suceava care va opune sâmbătă grupările Bucovina Pojorâta şi Rapid CFR Suceava, echipa pregătită de Bogdan Tudoreanu este lipsită de aportul a doi dintre jucătorii sub 19 ani care sunt în mod normal prezenţi obligatoriu pe teren la fiecare meci de Ligă a II-a, Constantin Aeroaiei şi Lucian Jitariuc, ambii suspendaţi după ce au primit cartonaşe roşii. Pentru a consolida „pachetul” de jucători tineri, conducerea tehnică a echipei sucevene a reuşit să-l împrumute de la FC Botoşani pe Armand Şvichi.
Tânărul Şvichi a debutat la CSŞ Rădăuţi pentru ca apoi să fie achiziţionat de Academia de Fotbal „Gică Popescu”. Apoi, rădăuţeanul a evoluat timp de două sezoane pentru echipa de tineret Novara, pentru ca anul trecut să ajungă la FC Botoşani.
Cum Şvichi nu a jucat decât şase partide pentru FC Botoşani, patronii acestei formaţii au hotărât ca acesta să fie împrumutat la Suceava pentru a căpăta experienţă şi a acumula jocuri în picioare. Tehnicienii echipei Rapid CFR Suceava speră să-l poată utiliza pe Armand Şvichi chiar la meciul cu Bucovina Pojorâta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava