Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava încearcă în aceste zile să-și completeze lotul de jucători mai ales cu tineri juniori care trebuie să fie obligatoriu pe teren în Liga a III-a.

Aurelian Petrache este cel de-al șaselea jucător care s-a alăturat lotului Forestei în această vară, după portarul Daniel Zvoronciuc (Bucovina Rădăuți), fundașul Vasile Vitu (Bucovina Rădăuți), mijlocașii Cosmin Rotaru (Ceahlăul Piatra Neamț) și Andrei Sahlean (Bucovina Rădăuți) și atacantul Iosif Netbai (Bucovina Rădăuți). În vârstă de 21 de ani, Petrache este originar din Brăila, dar a efectuat junioratul la Academia Sport Team București. Fost internațional de juniori al României, Petrache evoluează pe postul de mijlocaș stânga.

„Tânărul Petrache este în prezent în probe la gruparea noastră. El va fi urmărit în aceste zile de antrenorii echipei, pentru ca până la sfârșitul săptămânii să luăm o decizie în ceea ce privește dacă îl vom transfera sau nu”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

În altă ordine de idei, „galben-verzii” au anunțat prelungirea cu încă un sezon a înțelegerii cu atacantul Alexandru Marin, care a fost unul dintre fotbaliștii de bază ai echipei în stagiunea precedentă.

„Pe această cale, aș dori să menționez că am reușit să achităm și ultimele restanțe financiare, astfel că în acest moment nu mai avem nici un fel de datorie față de jucători”, a precizat Andrei Ciutac.

Din păcate Foresta Suceava a rămas cu un singur portar, Daniel Zvoronciuc, recent adus de la Rădăuți, deoarece Augustin Cărbune și-a reziliat contractual din motive personale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava