Fotbalul sucevean nu excelează la nivel de echipe de club, dar mai produce din când în când tineri talentați care bat la porțile afirmării. Unul dintre ei este Denis Cojocariu, un portar în vârstă de 15 ani, care a susţinut timp de o săptămână probe de joc la clubul Chelsea Londra.
Denis Cojocariu are un fizic potrivit pentru un goal-keeper având 1,92 m înălţime şi reflexe bune. Portarul sucevean a început fotbalul la vârsta de 10 ani, prima dată ca fundaş. Cât timp a stat în Suceava, Denis a fost pregătit de Marius Lup, Adrian Cerlincă, Cornel Dîrman şi Andrei Roheţki. A jucat pentru juniorii de la Sporting, Rapid CFR şi Ceahlăul Piatra Neamţ, dar a cunoscut prima mare satisfacţie din carieră odată cu plecarea la Şcoala de fotbal “Ardealul”.
“Când am ajuns la Ardealul m-a văzut un impresar italian, care m-a propus la Chelsea. Am avut un meci cu “U” Cluj la care a venit un scouter de la Chelsea. Peste două săptămâni la club a ajuns o foaie prin care eram invitat în Londra. A fost foarte frumos, Chelsea este clubul meu preferat din Anglia. Mi-a plăcut în special atmosfera, toţi erau uniţi şi chiar se lucra serios. Mi-au spus că vor trimite neanunţat încă un scouter pentru a vedea dacă am progresat”, a mărturisit tânărul goalkeeper sucevean.
Denis Cojocariu continuă momentan la Şcoala de fotbal “Ardealul” şi nu se gândeşte să revină în Suceava. “Nu cred, vreau să plec cât mai departe, poate undeva în afara ţării”, a spus Denis.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava