MOPAN Suceava

Un tânăr sportiv sucevean, Cristinel Măzăreanu, care a reuşit recent performanţa de a deveni vicecampion european la box juniori, într-o competiţie la care au participat 500 de sportivi din 45 de ţări, dar şi antrenorul acestuia, Andu Vornicu, vor fi recompensaţi financiar de Primăria Suceava pentru meritele lor.

Anunţul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat că pentru Cristinel Măzăreanu (15 ani) suma care va fi acordată de la bugetul local este de 7.000 de lei, iar antrenorul său, Alexandru Vornicu, va fi recompensat cu 5.000 de lei, pentru rezultatele obţinute la campionatul European de Box Juniori, de unde au venit acasă cu medalia de argint.

După ce a trecut pe rând de campionii Poloniei şi Angliei, Cristian a dispus în semifinală de reprezentantul Germaniei, Malik Shadalov, un pugilist foarte bine cotat. În meciul decisiv pentru titlul continental Măzăreanu a luptat de la egal la egal cu ucraineanul Danylo Dryzhak, arbitrii decizând însă în favoarea adversarului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava