• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr sportiv sucevean, Cristinel Măzăreanu, care a reuşit recent performanţa de a deveni vicecampion european la box juniori, într-o competiţie la care au participat 500 de sportivi din 45 de ţări, dar şi antrenorul acestuia, Andu Vornicu, vor fi recompensaţi financiar de Primăria Suceava pentru meritele lor.

Anunţul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a precizat că pentru Cristinel Măzăreanu (15 ani) suma care va fi acordată de la bugetul local este de 7.000 de lei, iar antrenorul său, Alexandru Vornicu, va fi recompensat cu 5.000 de lei, pentru rezultatele obţinute la campionatul European de Box Juniori, de unde au venit acasă cu medalia de argint.

După ce a trecut pe rând de campionii Poloniei şi Angliei, Cristian a dispus în semifinală de reprezentantul Germaniei, Malik Shadalov, un pugilist foarte bine cotat. În meciul decisiv pentru titlul continental Măzăreanu a luptat de la egal la egal cu ucraineanul Danylo Dryzhak, arbitrii decizând însă în favoarea adversarului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava