• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sfârșitul de săptămână aduce două evenimente apreciate de vizitatorii Iulius Mall Suceava. Târg de obiecte cu patina timpului și noi sesiuni de îndemânare dedicate prichindeilor se află pe agenda următoarelor zile.

De vineri până duminică inclusiv, 5 – 7 aprilie 2019, parterul Iulius Mall se învăluie din nou în parfumul nostalgic al Târgului de Antichități. Expozanți din toate colțurile țării își vor prezenta cele mai de preț piese, care spun povești din timpuri de demult. Bijuterii, argintărie, piese de mic mobilier, ceasuri de mână, de birou sau de perete, obiecte vintage, porțelanuri, numismatică, filatelie, discuri din vinil, tablouri, statuete și multe alte obiecte ancorate în trecut vor putea fi admirate și achiziționate la standurile colecționarilor.

Sâmbătă, năzdrăvanii vor avea din nou prilejul de a-și demonstra imaginația și îndemânarea, în cadrul întâlnirilor creative atât de așteptate și îndrăgite. Atelierele susținute de Creativ & Deco se vor desfășura de la orele 14.00 și 15.00 și vor avea ca temă decorarea unor spărgătoare de nuci sub formă cu ciupercuțe. Astfel, cei mici vor îmbina distracția cu o activitate interactivă, alături de alți copii. Toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar micii artiști își vor putea lua creațiile acasă. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrieri se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava