Agenda de evenimente din acest sfârșit de săptămână, petrecut la Iulius Mall, le propune sucevenilor sesiuni de shopping cu parfum nostalgic, la Târgul de Antichități, dar și activități captivante pentru copii.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 1 – 3 februarie 2019, parterul Iulius Mall Suceava va fi locul de întâlnire al colecționarilor cu iubitorii de obiecte cu patina timpului. Târgul de Antichități, organizat în parteneriat cu BucovinArt, va încânta publicul, și de această dată, cu o selecție de piese aparte, care stau mărturie pentru timpuri de demult. Piese de mic mobilier, bijuterii, tablouri, numismatică, filatelie, argintărie, tablouri și obiecte de artă, decorațiuni, viniluri, cărți și multe alte articole care spun povești din trecut vor fi prezentate de expozanți din toate colțurile țării. Suvenirurile, deosebite prin frumusețea și valoarea lor atemporală, pot fi cadouri inedite sau pot imprima personalitate locuinței sau vestimentației.

Sâmbătă va fi o nouă zi cu activități interesante pentru prichindei. Iulius Mall îi așteaptă pe cei mici la atelierele de creație, pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și pune în valoare talentul. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco îi vor învăța pe năzdrăvani să picteze pe lemn. Toate materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar creațiile artistice le vor fi oferite cadou ștrengarilor care au acceptat provocarea de îndemânare. Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile, înscrierile putând fi realizate la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava