Comenzi MOPAN Suceava

În acest week-end, clienții Iulius Mall Suceava sunt invitați la o nouă întâlnire cu parfum nostalgic, alături de colecționari. Vor descoperi piese unicat, înnobilate de trecerea timpului. În plus, seara de sâmbătă le va fi condimentată cu note muzicale, prin „Concertul pentru Anul Nou 2017”, susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani.

Până duminică inclusiv, 8 ianuarie 2017, parterul Iulius Mall găzduiește prima ediție din acest an a Târgului Colecționarilor. Numeroşi expozanţi vor încerca să dea timpul înapoi, pentru a le oferi iubitorilor de frumos prilejul de a admira și de a cumpăra obiecte ancorate în trecut. Piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri sunt o parte dintre piesele cu povești din vremuri de demult, ce pot fi admirate la Târgul Colecționarilor.

Sâmbătă, sucevenii primesc o invitație muzicală de la Iulius Mall Suceava. Pe 7 ianuarie, de la ora 19.00, la etajul mall-ului vor răsuna ritmurile simfonice. „Concertul pentru Anul Nou 2017” va fi susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani, coordonată de dirijorul Ioan Adrian Morar, alături de care vor urca pe scenă tenorii Sorin Lupu, Eusebiu Huțan și Tiberius Simu. Spectacolul va fi completat și cu momente de balet, oferite de trupa „Cabaret Rising Sun”, din Brașov.

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici pot realiza tablouri prin tehnica șervețelului, sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco. Participarea este liberă, materialele fiind oferite de Iulius Mall Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava