Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava continuă să le ofere clienţilor săi o experienţă de shopping cu totul specială, completând periplul lor prin magazine cu evenimente aparte. Târg de antichităţi, ateliere de vacanţă, lecţii de dans şi nenumărate premii sunt surprizele de pe agenda îndrăgitei destinaţii de cumpărături şi petrecere a timpului liber din acest sfârşit de săptămână.

Începutul noului an şcolar se apropie, aşa că cei mici sunt invitaţi să se distreze la „Atelierul de Vacanţă”. Joi, 5 septembrie 2013, de la ora 18.30, Librăria Cărtureşti propune o sesiune prelungită de joacă, din care prichindeii să înveţe lucruri noi. Ştrengarii cu vârste între 4 şi 12 ani vor asculta poveşti, îşi vor dezvolta abilităţile creative şi vor descoperi cele mai plăcute şi utile moduri de a petrece timpul liber.

La Iulius Mall, zilele de luni, miercuri şi vineri sunt dedicate micil0r dansatori. Năzdrăvanii pot învăţa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în cadrul lecţiilor gratuite de dans oferite în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, organizate de la ora 18.00.

De vineri până duminică, în perioada 6 – 8 septembrie 2013, amatorii de frumos sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi, organizată în parteneriat cu Bucovinart. Parterul mall-ului va găzdui numeroşi participanţi din toate colţurile ţării, care vor expune cele mai frumoase piese încărcate cu amintiri. Cei care doresc să îşi îmbogăţească colecţiile de obiecte înnobilate cu patina timpului vor putea admira şi cumpăra piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii, cărţi, argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte obiecte ancorate în trecut.

Duminică, 8 septembrie, Iulius Mall le răsfaţă pe doamnele şi domnişoarele sărbătorite de Sfânta Maria. Primele 150 de cliente care se prezintă la Centrul Info cu actul de identitate şi bonul de cumpărături vor primi un cadou, pe care să îl împartă cu cei dragi.

Până pe 15 septembrie, toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall intră în cursa pentru cele mai râvnite premii ale toamnei: trei tablete de ultimă generaţie. În fiecare zi, primii 100 de clienţi care depăşesc acest cuantum vor fi răsplătiţi cu jocuri creative, rechizite şcolare, cecuri de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava