Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 27 Martie – 13 Aprilie 2014 compania IcepWorld va organiza cel mai mare TÂRG DE CARIERE în turism la nivel național, pentru ocuparea a peste 2000 de locuri de muncă în domeniul hotelier, atât în Grecia și Cipru, cât și în Marea Britanie. În acest sens, reprezentanții IcepWorld vor fi prezenți în 20 de județe din țară pentru a susține interviuri de selecție. Printre oraşe se numără Buzău, Galaţi, Brăila, Bacău, Piatra Neamţ, Suceava, Botoşani, Vaslui, Iaşi, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Hunedoara, Târgu Mureş, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Târgovişte, Piteşti şi Bucureşti:

Bacău: Duminică, 30 Martie, Pensiunea Studio (Str. Oituz Nr.17)

Vaslui: Luni, 31 Martie, Hotel Racova (Str. Ştefan Cel Mare Nr. 69)

Suceava: Marţi, 1 Aprilie, Hotel Daily Plaza (Str. Ştefan Cel Mare Nr. 4)

Botoşani: Miercuri, 2 Aprilie, Best Western Rapsodia Hotel (Str. Cuza Vodă Nr.4)

Iaşi: Joi, 3 Aprilie, Grand Hotel Traian (Piaţa Unirii Nr.1, Sala Creanga)

Piatra Neamţ: Vineri, 4 Aprilie, Central Plaza Hotel (Piaţa Petrodava Nr.1-3)

 

Galaţi: Vineri, 28 Martie, Hotel Faleza (Str. Roşiori Nr. 1, 800066)

Buzău: Sâmbătă, 29 Martie, Hotel Art (B-dul Nicolae Bălcescu Nr. 18)

Sfântu Gheorghe: Luni, 31 Martie, Hotel Park (Str. Gabor Aron Nr 12-14)

Miercurea Ciuc: Marţi, 1 Aprilie, Hotel Hunguest Fenyo (Str. N.Bălcescu Nr.11)

Târgu Mureş: Miercuri, 2 Aprilie, Hotel Concordia (Piaţa Trandafirilor Nr.45)

Alba Iulia: Joi, 3 Aprilie, Hotel Împăratul Romanilor (Str. Unirii Nr.3)

Hunedoara: Vineri, 4 Aprilie, Hotel Rusca (Bdul Dacia Nr.10)

Târgu-Jiu: Sâmbătă, 5 Aprilie, Hotel Anna (Bd. Ecaterina Teodoroiu Nr.17)

Râmnicu Vâlcea: 6 Aprilie, Duminică, Hotel Alutus (Str. Praporgescu, Nr. 10)

Piteşti: 7 Aprilie, Luni, Hotel Arges (Piaţa Muntenia Nr.3)

Târgovişte: 8 Aprilie, Marţi, Hotel King (Bdul Carol I Nr.7)

Bucureşti: 12–13 Aprilie, Ibis Hotel Palatul Parlamentului (Str. Izvor Nr. 82-84)

Tinerii selectaţi la târgul de cariere vor avea posibilitatea să lucreze la standarde internaționale în hoteluri de 4 și 5 stele, în Grecia, Cipru și Marea Britanie. Joburile disponibile sunt entry și middle level, în toate departamentele din cadrul unui hotel: de la Front Office (recepționer de hotel, asistent recepție, bell boy), până la Housekeeping (cameristă, personal curăţenie), Food & Beverage (restaurant, servire, bar, bucătărie), Spa, Entertainment, Mentenanţă. În privința salariilor, tinerii care vor fi angajați în Grecia sau Cipru vor putea câștiga între 450 și 600 EURO NET/lună, cazarea și cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de către angajatori. În Marea Britanie salariile pornesc de la 6,31  LIRE BRUT/oră (echivalentul a 7,6 EURO/oră), ceea ce înseamnă un câștig lunar între 1000-1500 LIRE BRUT/lună.

În ceea ce privește condițiile de eligibilitate, tinerii nu trebuie să aibă experiență în domeniul hotelier, și aceasta pentru că la locul de muncă în Grecia sau Cipru vor parcurge un program complet de taining pentru dezvoltarea profesională și personală.

Suntem în căutarea unor tineri dornici să înceapă cariera în domeniul hotelier, dornici să învețe, care au o atitudine pozitivă și cunosc limba engleză cel puțin la nivel conversațional”, a declarat Dna Suzanne Nuridsany, General Manager IcepWorld Group.

La târgurile de joburi organizate de IcepWorld participă an de an hoteluri și resorturi de lux din Grecia și Cipru care oferă în fiecare sezon oportunități de angajare pentru sute de tineri. Reprezentanții acestor hoteluri au explicat de ce preferă să angajeze tineri din România: sunt serioși, învață repede, vorbesc mai multe limbi străine, sunt muncitori.

Târgurile de joburi organizate de IcepWorld au devenit o tradiție pentru noi, sunt cele mai importante evenimente pentru carieră. Ne întoarcem cu drag la București și vă așteptăm la următorul târg de joburi cu Atlantica Hotels & Resorts, organizat de IcepWorld la București, în week-end-ul 12-13 Aprilie”, a declarat Dl Nicos Katsounotos, Operations Manager Atlantica Hotels & Resorts.

“De patru ani ne întoarcem în România pentru târgurile de joburi organizate de IcepWorld. Tinerilor care încep cariera în lanțul Intercontinental Hotel Group le oferim contracte pentru o perioadă de șase luni. Ei vor avea acces la oportunitățile de dezvoltare a carierei în industria hotelieră la standarde de 5 stele, investim în formarea lor”, a declarat Dl. Nicholas Kittis, Operations Manager Intercontinental Hotel Group Cyprus.

“Avem angajaţi din România şi suntem foarte mulţumiţi de ei. Hotelurile noastre vă permit să dezvoltaţi cariera într-un mediu dinamic, cu oportunități interesante pentru dezvoltare personală și profesională. Există, de asemenea, multe alte beneficii, un contract pentru o perioadă de 12 luni cu posibilitate de prelungire cu acordul părţilor, mese gratuite în timpul programului de muncă, reduceri pentru serviciile şi produsele oferite de hotel, concediu plătit 28 de zile/an, traininguri şi programe de dezvoltare profesională, distincţii pentru rezultate excelente (exemplu: distincţia Employee of the month).” – a declarat Dl. Christopher Clarke reprezentantul unui lanţ hotelier din Marea Britanie.

Tinerii interesaţi să participe la târgul de cariere trebuie să se înregistreze online www.happysummer.ro/apply şi să se prezinte la eveniment cu un CV. Mai multe informaţii despre acest eveniment pot citi online: www.happysummer.ro/targ-cariere .

 

De ce o carieră în industria turismului?

Industria turismului și ospitalității este cel mai mare angajator din lume, cu ambiția de creștere și dezvoltare continuă. În 2013 această industrie a generat 9,5% din PIB la nivel global, iar pentru 2014 este prevăzută o creștere și mai mare. În prezent, mai mult de 250 de milioane de oameni lucrează în industria turismului și ospitalității. Conform World Travel and Tourism Council, până în 2020, aceasta va reprezenta 9,2% din totalul locurilor de muncă.

“O carieră planificată și construită atent în turism vă va asigura un loc de muncă constant. Domeniul hotelier este un segment care nu va putea fi tehnologizat atât de mult încât să se reducă drastic forța de muncă, întotdeauna va fi nevoie de un recepționer pentru a întâmpina oaspeții, de un bucătar pentru a găti, de un ospătar pentru a servi mâncarea, de un supervisor pentru a coordona activitatea”, a declarat Dl. Dan Radu, Director of Career Development Icep Hotel School.

Despre ICEPWORLD GROUP

Icepworld este o companie specializată în recrutare și formare profesională în industria ospitalității, care oferă programe de schimb intercultural, locuri de muncă și programe de studii în Europa, SUA și Canada, precum și programe de formare profesonală în turism și industria hotelieră cu dublă cerificare (europeană și americană). Având o experiență de peste 10 ani pe piața din România și aproape 30 de ani la nivel international, Icepworld a ajutat peste 6000 de tineri să își construiască o carieră în turism.

Târg de cariere organizat în Suceava oferă 2000 de locuri de muncă în turism în Marea Britanie, Grecia şi Cipru-, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava