• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Biblioteca Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează luni, 26 mai, între orele 9:00-19:00, în holul corpului A, o expoziţie de carte cu vânzare. Evenimentul face parte din proiectul „Zile şi Nopţi Studenţeşti USV”, ediţia a IV-a, promovat de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava .

La această acţiune şi-au anunţat participarea edituri din Bucureşti, Iaşi şi Suceava, printre care Tritonic, MatrixRom, Naţional (Bucureşti), Lumen-Iaşi, Alexandria Librării-Suceava. Fiecare participant va beneficia de un un spaţiu de prezentare în holul corpului A al Universităţii.

La această primă ediţie a târgului organizatorii își propun să promoveze lectura, să faciliteze accesul cititorilor la carte din punct de vedere material și informațional. De asemeni, va fi sprijinită difuzarea și promovarea cărții de specialitate şi de literatură prin medierea unei relații dinamice între editorii de carte și comunitatea academică.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava