Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Sfârșitul de săptămână petrecut la Iulius Mall Suceava este învăluit în romantism. Perechile de miri de anul acesta vor fi vedetele Târgului de Nunți Bucovina, iar cei îndrăgostiți de muzică se vor delecta cu cele mai frumoase spectacole. Pentru că este week-end-ul dragostei, Iulius Mall îi va răsplăti pe clienți cu premii inimaginabile.

De vineri până duminică, în perioada 12 – 14 februarie 2016, Iulius Mall Suceava va fi destinația preferată de cuplurile care au decis să îşi unească destinele. A IX-a ediție a Târgului de Nunţi Bucovina, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, reuneşte numeroşi expozanţi din domeniu și este platforma ideală pentru a pune la punct toate detaliile unei petreceri de poveste. Tinerii vor găsi oferte atractive pentru nunta lor de vis: o varietate de modele de rochii de mireasă şi de ocazie, costume elegante, tendinţe în coafură şi cosmetică, aranjamente florale, ultimele noutăţi în amenajări şi decoraţiuni, invitaţii, focuri de artificii, sonorizare evenimente, profesionişti foto şi video, cele mai apreciate săli pentru organizarea petrecerilor, produse de cofetărie, închirieri limuzine şi multe altele. Timp de trei zile, toți mirii anului 2016 trebuie să ajungă la Iulius Mall, pentru că la Târgul de Nunți Bucovina vor afla care sunt trendurile actuale, pentru orice buget. În plus, pentru a fi ajutați în deciziile lor, vizitatorii vor avea parte de demonstraţii muzicale și consultanță de specialitate din partea expozanților.

Dragostea va pluti în aer tot week-end-ul, la Iulius Mall Suceava. Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 18.00, la etaj va răsuna muzica instrumentală. Talentații artiști din cadrul cvartetului Phoebus îi vor încânta pe cei prezenți cu cele mai frumoase melodii interpretate la coarde.

Pentru prichindei, ziua de sâmbătă înseamnă distracție. De la ora 14.00, în zona KidsLand, copiii sunt așteptați la atelierul de creație. Specialiștii Creativ & Deco îi vor ajuta să realizeze figurine muzicale decorative. De la ora 16.00, intră în scenă clovnul Bobo, care le-a pregătit o nouă petrecere pe placul lor, de unde nu vor lipsi jocurile, concursurile și farsele amuzante.

De Ziua Îndrăgostiților, pentru prima dată, artiștii Filarmonicii de Stat Botoșani vor fi prezenți în Iulius Mall. Pe 14 februarie, de la ora 17.00, la etajul mall-ului se va desfășura spectacolul „Symphonic Love”. Sub bagheta dirijorului Iulian Rusu, instrumentiștii vor interpreta uverturi celebre, selectate în ton cu Valentine`s Day. În program vor fi incluse opere semnate de compozitori renumiți, precum J. Strauss, C. Gardel, F. von Suppé, E. Waldteufel, J. Brahms, C. Robrecht, J. Massenet, V. Crăiuț, A. Khachaturian și D. Șostakovici.

În plus, până pe 14 februarie, Iulius Mall Suceava propune premii pentru toți îndrăgostiții de shopping. Toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei se pot înscrie la tombola iubirii, completând taloanele disponibile la Centrul Info. Chiar de Valentine`s Day, prin tragere la sorți, vor fi desemnați câștigătorii campaniei. Trei dintre clienții norocoși vor pleca alături de jumătatea lor în escapade romantice, în destinații alese de ei, valoarea voucherului pentru fiecare călătorie fiind de 500 de euro. Alți trei vor fi răsplătiți cu sesiuni de shopping în doi la magazinele din Iulius Mall, în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Sâmbătă și duminică, între orele 12.00 – 22.00, clienții care vor să rămână cu o amintire amuzantă de Ziua Îndrăgostiților se pot fotografia în spațiul special amenajat, beneficiind de tehnologia unui Open Photobooth. Într-un decor tematic, doritorii vor putea imortaliza din telecomandă imaginea pe care o văd pe ecranul digital. Fotografiile vor putea fi printate, contra cost, sau vor putea fi descărcate gratuit de pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava