MOPAN Suceava

Clienții Iulius Mall Suceava se vor bucura de încă un week-end dedicat cumpărăturilor, mai ales că brandurile lor preferate își prezintă colecțiile de sezon. În completarea sesiunilor de shopping, primesc invitație și la târgul de articole lucrate manual, iar prichindeii pot da frâu liber imaginației la atelierele de creație special dedicate lor.

De vineri până duminică, în perioada 21 – 23 septembrie 2018, toţi cei care îşi doresc să se accesorizeze cu bijuterii unicat sau care vor să ofere personalitate locuinței lor sunt aşteptaţi la Târgul de Handmade, de la parterul Iulius Mall Suceava. Obiecte inedite, realizate prin tehnici aparte de maeştrii lucrului manual, sunt propunerile pentru iubitorii articolelor handmade. Vor găsi coliere, cercei, brăţări şi podoabe handmade, realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele, fimo sau piele, genţi şi alte articole croşetate, obiecte decorative, cutii de bijuterii pictate manual, ceasuri de perete, tablouri şi multe alte propuneri originale. La târg sunt disponibile și piese vestimentare și accesorii, dar și cosmetice naturale.

Dacă a început școală, la Iulius Mall Suceava continuă seria întâlnirilor creative și distractive pentru prichindei. Sâmbătă, de la orele 14.0o și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici se vor putea exprima prin îndemânarea lor în realizarea unor obiecte decorative. Tema atelierelor de creație susținute de specialiștii Creativ & Deco va fi realizarea unei păsări Flamingo din polistiren, desenată și decorată de micii artiști. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar la final, năzdrăvanii vor primi în dar propriile creații. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrieri se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava