Evenimentele săptămânii la Iulius Mall Suceava

 

O săptămână cu evenimente aparte îi aşteaptă pe bucovineni la Iulius Mall Suceava. Expoziţie fotografică, târg handmade, premii substanţiale şi numeroase activităţi pentru prichindei figurează pe agenda Iulius Mall din următoarele zile.

În perioada 6 – 28 februarie 2013, cei pasionaţi de arta fotografică pot admira lucrări inedite la etajul Iulius Mall. Revista „Jupânu’”, în colaborare cu Centrul Cultural Bucovina şi Alianţa „Pro Bucovina” organizează expoziţia foto-grafică „Jupânu’ pune punctul pe (e)i!”. În cadrul evenimentului vor fi prezentate aproximativ 100 de imagini fotografice realizate de fotojurnalista Oana Şlemco şi desene satirice semnate de caricaturistul Mihai Pânzaru.

În perioada 8 – 10 februarie, la parterul Iulius Mall, va fi organizată o nouă ediţie a Târgului de Handmade. Artiştii ce au dat frâu liber creativităţii îşi vor expune lucrările unicate, iar cei dornici îşi vor îmbogăţi colecţiile cu bijuterii, ornamente şi accesorii lucrate manual.

Pentru cei mici, zilele de luni, miercuri şi vineri sunt cele cu lecţii gratuite de dans. Începând cu ora 18.00, în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, abilităţile prichindeilor vor fi valorificate pe ritmuri de samba, salsa, rumba, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot.

Sâmbătă, de la ora 12.00, la KidsLand, copiii vor participa la ateliere de creaţie, iar duminică, de la ora 12.00, năzdrăvanii sunt aşteptaţi la spectacolul animat „Păcală”, oferit de Teatrul de Păpuşi „Puppet”. În plus, elevii Colegiului Tehnic „Laţcu Vodă” Siret îi vor încânta cu momente artistice.

Până pe 14 februarie, la Iulius Mall se desfăşoară campania „Dragostea se citeşte pe buze”. Zilnic, primii 100 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei vor fi răsplătiţi cu premii surpriză. Marele câştigător, desemnat prin tragere la sorţi chiar de Valentine’s Day, îşi va putea invita perechea într-un sejur de vis, pentru două persoane, în Veneţia. În acelaşi interval, fanii de pe pagina de Facebook a Iulius Mall care decorează o felicitare romantică pentru a o trimite persoanei iubite intră în concursul „Be my Valentine”. Cea mai votată felicitare va fi premiată cu un week-end la munte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava