MOPAN Suceava

În perioada 31 octombrie – 1 noiembrie, Shopping City Suceava în colaborare cu Asociația Clubul Sportiv Phoenix Suceava și Decathlon Suceava organizează prima ediție a târgului de sport intitulat „Sport weekend”, eveniment care își propune să aducă în atenția publicului varietatea de ramuri sportive practicate în oraș și implicit să promoveze un mod de viață sănătos și activ, bazat pe mișcare și activități recreative atât pentru tineri, cât și pentru copii și adulți.
Timp de două zile, sucevenii vor avea ocazia de a cunoaște cluburile sportive, sălile de fitness, școlile de dans sau asociațiile sportive din oraș care promovează mișcarea și performanța. În plus, doritorii vor avea ocazia să se înscrie și să devină membri activi ai oricăruia dintre cluburile prezente. Începând de la bascket, fotbal, handbal, volei, înot și până la fitness, tenis de masă, arte marțiale, dansuri sportive și multe alte tipuri de sport, toate vor putea fi descoperite de cei prezenți la târgul din incinta Shopping City Suceava.
Duminică, începând cu ora 12:00, sucevenii sunt invitați la un spectacol cu sesiuni demonstrative de zumba, kangoo jumps, lupte, dansuri, gimnastică și alte tipuri de activități artistice și sportive, unde se vor putea convinge de importanța și frumusețea integrării sportului în viața de zi cu zi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava