Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava continuă să le ofere clienților nenumărate motive de bucurie și a pregătit un nou sfârșit de săptămână cu evenimente aparte. Cadouri unice pot găsi la târgul de obiecte lucrate manual, iar copiii sunt invitați la ateliere de creație și la multiple activități antrenante.

De vineri până duminică, în perioada 27 – 29 noiembrie 2015, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește o nouă întâlnire a artizanilor cu măiestrie. Clienții vor găsi la Târgul de Handmade obiecte cu adevărat aparte, care le pot completa garderoba și colecțiile de podoabe sau le pot înfrumuseța locuința. Bijuterii felurite, accesorii pentru păr sau vestimentare, decoraţiuni pentru interior sau exterior, articole de îmbrăcăminte pentru copii şi pentru adulţi, lumânări parfumate şi multe altele sunt opţiunile handmade pentru orice preferinţe. În plus, prin unicitatea lor, articolele expuse pot fi idei de cadouri speciale.

Sâmbătă, de la ora 14.00, copiii pot intra în rolul de mici artiști. Sub îndrumarea specialiștilor de la Creativ & Deco, în zona KidsLand, prichindeii își pot pune în evidență imaginația. În spiritul Zilei Naționale a României, cei mici vor contura harta țării, pe baza unei forme puse la dispoziție. În funcție de îndemânarea lor, participanții vor crea munți și dealuri, vor marca marea și râurile și vor învăța lucruri noi.

Maratonul distracției pentru copii continuă de la ora 16.00, atunci când intră în scenă clovnul Bobo. Îndrăgitul prieten al năzdrăvanilor a pregătit un program încărcat cu surprize, farse, trucuri haioase și concursuri. În plus, baloanele vor da culoare atmosferei, iar bomboanele o vor îndulci.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava