MOPAN Suceava

Se anunţă un nou week-end antrenant la Iulius Mall Suceava. Cei mici şi cei mari, dornici să îşi petreacă timpul liber cu evenimente aparte, au pe agenda îndrăgitei destinaţii de shopping târg de handmade, ateliere de creaţie, petrecere cu farse pentru copii şi premii pentru cumpărături.   

De vineri până duminică, Iulius Mall le propune clienţilor să completeze periplul lor prin magazine cu un târg de obiecte lucrate manual. Fie că vor să le ofere cadou celor dragi sau să îşi completeze colecţia cu piese în ton cu noul sezon, clienţii vor putea alege dintr-o gamă variată de articole originale. Parterul mall-ului va reuni expozanţi cu îndemânare, care au pregătit o varietate de opţiuni pentru cei pasionaţi de obiecte handmade: bijuterii, accesorii de păr, articole vestimentare, decoraţiuni, aranjamente şi multe alte piese realizate prin tehnici inedite şi cu multă imaginaţie.

Dacă este sâmbătă, atunci motivele de bucurie ale prichindeilor sunt nenumărate. De la ora 14.00, în zona KidsLand, copiii sunt aşteptaţi la o nouă sesiune de ateliere creative. Pentru a fi în ton cu anotimpul, Iulius Mall Suceava a pregătit o temă specială: coroniţe de toamnă. Alături de specialiştii de la Palatul Copiilor, cei mici vor decupa, colora şi asambla, parcurgând etapele pentru realizarea frumoasele aranjamente.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, distracţia vine la pachet cu îndrăgitul clovn Bobo. Personajul preferat al copiilor a pus la cale o nouă petrecere, unde ingredientele bunei dispoziţii sunt jocurile şi farsele haioase, concursurile antrenante şi surprizele dulci. Astfel, ştrengarii se vor distra alături de alţi copii de vârsta lor şi, în acelaşi timp, vor învăţa lucruri noi.

Până pe 1 noiembrie 2015, sesiunile de shopping în valoare de minimum 100 de lei din Iulius Mall Suceava îţi acordă şansa de a câştiga premii distractive. Cei mai norocoşi trei clienţi vor primi câte un smartphone Samsung S6 Edge, iar alţi trei vor fi răsplătiţi pentru pasiunea lor de a merge la cumpărături cu experienţe la înălţime, câştigând câte un zbor de agrement, alături de alţi doi prieteni. În plus, zilnic, Iulius Mall oferă sute de premii pe loc: bilete la Escalada Parc Gura Humorului, căni termos, mape, strick-uri de memorie USB, pături cu mâneci şi băuturi răcoritoare. Mai mult, pe 30 şi 31 octombrie, printre premiile instant se vor număra şi cele cu tematică de Halloween: vouchere pentru torturi cu figurine înfricoşătoare, turtă dulce sau brioşe decorate cu elemente specifice şi decoraţiuni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava