MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava a pregătit o nouă agendă cu evenimente dedicate întregii familii pentru acest week-end. Târg de articole lucrate manual, ateliere de creație pentru copii și sesiuni de răsfăț marca Gerovital sunt atracțiile sfârșitului de săptămână.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 23 – 25 martie 2018, parterul Iulius Mall Suceava va fi din nou locul de întâlnire al artizanilor lucrului manual. Târgul Handmade reunește obiecte unicat, ideale pentru a fi făcute cadou sau pentru a oferi un plus de personalitate garderobei sau locuinței vizitatorilor. Printre propunerile prezentate se numără bijuterii felurite, piese de îmbrăcăminte, papioane și accesorii vestimentare, genți, articole pentru păr, eșarfe, tablouri, cutii pentru podoabe, dar și cosmetice naturale. Pentru că se apropie Paștele, clienții vor găsi la această ediție și decorațiuni tematice.

Sâmbătă, năzdrăvanii primesc invitație la creație. De la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco vor fi prezenți pentru a-i învăța pe micii artiști cum să facă decorațiuni cu dichis. Tema atelierele de creație din această săptămână este realizarea unei pușculițe sub formă de căsuță din lemn. Toate materialele necesare vor fi puse a dispoziție de Iulius Mall Suceava, iar participanții sunt responsabili de îndemânare și imaginație. La final, cei mici vor păstra creațiile, ca element de decor pentru camera lor, dar și pentru a face economii. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării evenimentului.

Tot sâmbătă, de la ora 14.00, este Beauty Day by Gerovital. Specialiștii magazinului Gerovital vor fi prezenți la parterul Iulius Mall Suceava, pentru a oferi clienților ședințe de make-up gratuite și consultanță specializată. Doritorii vor afla ultimele noutăți despre machiajul ochilor, stilizarea spâncenelor, tehnicile de iluminare ale feței și vor primi recomandări privind produsele și nuanțele potrivite timpului lor de ten. Totodată, vor putea testa noile produse din gama Gerovital Beauty.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava