Finalul săptămânii aduce la Iulius Mall Suceava evenimente devenite deja o tradiție. Pasionații de articole meșterite manual sunt așteptați la Târgul Handmade, iar prichindeii își pot testa creativitatea în cadrul atelierelor organizate special pentru ei.

De vineri până duminică, în perioada 25-27 octombrie 2019, Târgul Handmade încântă sucevenii prin produsele expuse, multe dintre ele model unicat, realizate de către specialiști prin tehnici specifice. Cercei, coliere, brățări, piese vestimentare, genți sau chiar obiecte decorative sunt doar câteva dintre propunerile pentru cei care îndrăgesc stilul handmade. Situat la parterul Iulius Mall Suceava, târgul este locul perfect atât pentru cei dornici de a-și achiziționa articole de îmbrăcăminte distincte sau bijuterii deosebite, realizate din pietre preţioase şi semipreţioase, mărgele sau piele, cât și pentru cei care sunt în căutarea unui cadou aparte.

Și în această sâmbătă, o nouă ediție a atelierului de creație îi așteaptă pe cei mici să-și testeze imaginația. Evenimentul educativ și distractiv deopotrivă, susținut de specialiștii de la Creativ & Deco, atrage în fiecare săptămână zeci de micuți, prichindeii primind câte o provocare diferită. De această dată, ei vor realiza un tablou din plastilină 5D, materialele necesare fiind asigurate de Iulius Mall Suceava. Atelierele se desfășoară de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii. Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac chiar în ziua evenimentului, la Centrul Info.

Vino în weekend la Iulius Mall Suceava, pentru a te lăsa captivat de frumos, în timp ce micuții se distrează la ateliere tematice!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava