MOPAN Suceava

Tu ce faci în weekend? Vino să descoperi evenimentele care ți s-au pregătit, la Iulius Mall Suceava! Sprijinim și găzduim un târg dedicat start-up-urilor, organizat de Eastern Marketing Insights. Copiii sunt invitați din nou la atelierele de creație, unde pot da frâu liber imaginației.

Joi, 8 octombrie 2020, la etajul 1 al Iulius Mall Suceava, zona Altex, va avea loc, de la ora 11.00, Târgul Start-up-urilor create în cadrul proiectului Reconnect Diaspora, din regiunea Nord Est. Acesta este organizat de Eastern Marketing Insights și are ca scop încurajarea antreprenoriatului pentru românii plecați în diaspora, care doresc să se întoarcă în țară și să-și deschidă propriile afaceri.

Sâmbătă, 10 octombrie, specialiștii de la Creativ & Deco îi așteaptă pe copii la parterul Iulius Mall Suceava, în zona Kids Land, la atelierele de creație. Micii artiști vor picta cu vopseluri acrilice și vor decora căsuțe din MDF cu plastilină 5D. Evenimentul va avea două sesiuni, prima începând la ora 14.00, iar cea de-a doua, de la ora 15.00. Toate măsurile de siguranță vor fi respectate, iar la fiecare masă vor sta doar câte doi copii. Micile creații vor putea fi luate acasă, iar toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava. Accesul la atelierele de creație se face în limita locurilor disponibile și pe bază de bilet, care poate fi obținut de la Centrul Info.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava