Finalul primei săptămâni a lunii septembrie îi invită pe suceveni să pășească către trecut, descoperind arta și frumosul de odinioară. Târgul de Antichități și-a deschis porțile pentru toți cei pasionați de istoria obiectelor cu patina timpului.

De vineri până duminică, în perioada 6 – 8 septembrie 2019, parterul Iulius Mall Suceava este gazda Târgului de Antichități, eveniment care a devenit deja o tradiție și care atrage, la fiecare ediție, numeroși pasionați de mărturii ale trecutului. Colecții impresionante aduse de către expozanți din toate colțurile țării captează privirile participanților, care sunt invitați să descopere diverse culturi și perioade de timp.

Sunt expuse numeroase obiecte încărcate cu povești și semnificații, spre încântarea colecționarilor, dar și a celor care iubesc frumosul. Bijuterii și ceasuri unicat, porțelanuri, argintărie, numismatică, filatelie, tablouri și decorațiuni, piese de mobilier, dar și multe altele pot fi admirate la Târgul de Antichități, de la parterul Iulius Mall Suceava.

În plus, în această perioadă, sesiunile de shopping din magazinele Iulius Mall sunt răsplătite cu premii. Până pe 15 septembrie, dacă faci cumpărături în valoare de 100 de lei poți câștiga un premiu instant. Zilnic, primii 175 de clienți care vin la Centrul Info cu bonurile fiscale vor fi înregistrați în aplicație și vor câștiga un cadou pe loc: vouchere în valoare de 100 de lei la brandurile fashion Bershka, H&M și Tom Tailor și în valoare de 50 de lei la Kenvelo, Lee Cooper, Intersport, C&A și Cărturești, dar și băuturi răcoritoare. Mai mult, în fiecare week-end din campanie, prin tragere la sorți va fi desemnat câte un câștigător al unui MacBook Pro, pentru ca temele să fie distractive și să ai acces la și mai multă informație.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava