MOPAN Suceava

Târgul de Crăciun din centrul municipiului Suceava se va desfășura în perioada 28 noiembrie – 7 ianuarie 2023. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă, care a precizat că deschiderea oficială va avea loc de Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie, de la ora 18:00. Niculai Barbă că și la ediția din acest an, Consiliul Județean va fi prezent la Târgul de Crăciun împreună cu Asociația Produs în Bucovina. El a subliniat că sucevenii și turiștii vor putea descoperi în cadrul târgului toate obiceiurile și tradițiile specifice perioadei sărbătorilor de iarnă.

„Vom avea acolo meșteri populari cu meșteșugurile tradiționale, așa cum v-am obișnuit și la celelalte ediții. Vom avea momente artistice, specifice sărbătorilor de iarnă, iar prin Asociația Produs în Bucovina vom avea și foarte multă gastronomie, la fel, specifică acestei perioade din an. Vă așteptăm începând cu 28 noiembrie la Târgul de Crăciun organizat la Suceava pe esplanada Casei de Cultură”, a transmis Niculai Barbă.

Târgul de Crăciun din Suceava va fi deschis în perioada 28 noiembrie – 7 ianuarie 2023. Niculai Barbă: „Sucevenii și turiștii vor putea descoperi obiceiurile și tradițiile de iarnă din Bucovina”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava