MOPAN Suceava

Viitorii miri sunt așteptați și anul acesta la Shopping City Suceava în perioada 13 – 15 februarie la târgul de nunţi “Trend Mariaj”. Daca iţi doreşti o nuntă de vis şi vrei să te pregăteşti pentru cel mai aşteptat moment din viaţa ta, te invităm la târgul de nunţi din incinta Shopping City Suceava.

Fie că îţi doreşti să pui la punct ultimele detalii, ori să alegi o gamă complexă de servicii, expozanţii te aşteaptă cu ultimele tendinţe în domeniul nunţilor. În cadrul târgului “Trend Mariaj” organizat de Shopping City Suceava vor fi prezentate de la cele mai spectaculoase aranjamente, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete/bijuterii, decoraţiuni sală/aranjamente florale, sonorizare/interpreţi, pachete foto/video, invitaţii, lumini ambientale, make-up şi hair-styling, cofetării/patiserii etc.

Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga o serie de premii importante puse în joc pentru viitorii miri: photobook & ședință foto oferite de NCC Studio; weekend la Domeniul Dornei oferit de Mariage D`Amour; o ședință foto miri oferită de Marius Rădășanu; un voucher 1000 lei oferit de Divin Feminin; o ședință foto logodnă oferită de Marius Curteanu, un tort oferit de către Delicatese Larisa, o ședință foto love story +  tablou canvas A3 oferite de Vlad Purice & Florăria Exotica.

Pe 14 februarie, de Valentine`s Day, cuplurile care doresc sa își unească destinele pentru o zi, în cadrul „Căsătoriilor de probă”, sunt invitate să se bucure de atmosfera romantică a Veneției, într-un decor de poveste special pregătit pentru îndrăgostiți. Aceștia vor sărbători cu şampanie, vor primi certificate de căsătorie, iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante moment. Mirii vor avea la dispoziție măști venețiene pentru a se încadra în atmosferă, iar fotografiile vor putea fi descărcate de pe pagina de facebook shoppingcitysuceava.

Duminică, 15 februarie, începând cu ora 12:00, sucevenii sunt invitați la un spectacol cu muzică live de excepție susținut de artiști de seamă apreciați de publicul sucevean: Artis Band, Trupa 9, Vers us Band , Dj Verony Team, Alexandra Irimesei, Elvis (Ionuț Ilisoi), Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu cu sprijinul Party Show Events& Entertainment. De asemenea, vizitatorii vor putea admira și demonstrații de dans susținute de Bucovina Dance Studio, precum și demonstrații de hairstyle & make-up oferite de Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava si Salon Michelle.

Pe 15 februarie, începând cu ora 17:00, tinerii îndrăgostiţi, dar şi publicul sucevean, se vor putea bucura de o prezentare de modă cu rochii de mireasă, costume de mire și ținute de ocazie, şi un super concert DELIA. Vino să îți cânți iubirea alături de îndrăgita DELIA, pe cele mai cunoscute piese ale artistei: „Pe aripi de vânt”, „Ipotecat”, „Doar pentru tine”, „Parfum de fericire” etc.

 

PROGRAM

Vineri, 13 februarie 2015

13:30 – Deschidere oficială

13:30 – 14:30 – Sesiuni demonstrative – Școala de Dans Bucovina Dance Studio

14:30 – 15:30 – Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon D`Anais

 

Sâmbătă, 14 februarie 2015

13:00 – 15:00 –   Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon D`Anais

15:00 – 18:00 – „Întâlnire în Veneția” – fotografii gratuite într-un decor venețian

10:00 – 16:00 –  Căsătorii de probă

17:00 – 18:00 –   Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon Michelle

 

Duminică, 15 februarie 2015

12:00 – 13:30

Dj Verony Team

Elvis

Bianca Ciubotaru

Alexandra Irimese

Elena Mărginean

 

13:30 – 16:30

Recital Vers us Band

Recital Artis Band

Recital Trupa 9

 

17:00 – 20:00

Prezentare de modă

Concursuri cu premii

Super Concert Delia

 

“Trend Mariaj” – târgul de nunţi de la Shopping City Suceava va putea fi vizitat zilnic între orele 09:00 – 21:00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava