Concert pascal
MOPAN Suceava

O nouă ediţie de succes a Târgului de nunţi „Trend Mariaj” s-a desfășurat weekendul acesta la Shopping City Suceava. Astfel, în cele 3 zile de eveniment, peste 40.000 de persoane au vizitat centrul comercial şi au admirat standurile deosebite şi amenajările de excepţie realizate de cei mai buni specialişti din domeniu.
Ultimele tendinţe în materie de nunţi au fost prezentate pe parcursul celor 3 zile viitorilor miri care au păşit pragul târgului de nunţi de la Shopping City Suceava. Peste 40 de expozanți din judetele Suceava si Botoșani s-au întâlnit cu viitorii însurăței la târgul de nunți din incinta centrului comercial pentru a le oferi cele mai bune sfaturi pentru nuntă. În cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava au fost prezentate numeroase modele de rochii de mireasă, precum și costume de mire, verighete, pachete video, decoraţiuni si aranjamente florale, invitații, torturi și prăjituri, masă cu fructe, sonorizare și lumini arhitecturale, DJ și formații, make-up & hairstyle, locații de nuntă, dar și destinații atractive pentru luna de miere.


Duminică, 14 februarie, sucevenii s-au bucurat de un spectacol complex, cu prezentări de modă, dansuri și show-uri energice susținute de tinere talente sucevene: Bucovina Dance Studio, Dj Verony Team și Bar Show, Cosmina Mandiuc, Crețu Cătălin Jazz, Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu. De la dans sportiv, melodii interpretate la saxofon, până la muzică populară și de petrecere, toate i-au încântat pe cei prezenți. De asemenea, cele mai bune trupe locale au adus o parte din atmosfera de nuntă mai aproape de publicul sucevean, prin momente de excepție care au stârnit ropote de aplauze. De Ziua Îndrăgostiților, Vers us Band, Laura Olteanu, Fly Band Alter Ego și Trupa 9 au încântat publicul numeros cu melodii de dragoste, folclorice sau modernedar și cele mai noi hituri pop sau rock, creând o atmosferă incendiară timp de câteva ore pentru toți participanții la târgul de nunți.


Viitoarele mirese au putut să admire cele mai noi modele de rochii de mireasă în cadrul prezentării de modă susținute de Bride2be Boutique și My Bride, iar mirii, costumele de ceremonie prezentate de Camiceria Italiana. În plus, cele mai noi tendințe în materie de hairstyle și make-up au fost prezentate de Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava.
Pe întreaga durată a târgului vizitatorii au avut parte de surprize şi premii. Astfel, cei care au participat la târgul de nunţi şi s-au înscris la tombola specială au avut şansa de a câştiga premii importante puse în joc pentru viitorii miri: ședință foto de cuplu – (în valoare de 300 euro) – fotograf Cătălin Cîmpan; ședință foto de cuplu – 25FOTOgrafi.ro; ședință foto de cuplu – Marius Girigan; set pahare de miri – Crystal Mariaj; set pernuță de verighete + pahare de miri – Gala Design; decorațiuni masa mirilor – Kontur Events; voucher 10% reducere – Bride2be; buchet de mireasă – Royal Wedding & Events; 2 torturi de nuntă – Delicatese Larisa; decorațiuni sedință foto – Florăria Exotica; 3*voucher 50 lei – Salon D’Anais . Extragerea marelui premiu: un pachet muzical complet pentru nuntă, în valoare de 2500 euro, oferit de Taraful Laura Olteanu a avut loc duminică, în prezența Laurei Olteanu, în cadrul evenimentului de pe scena din Shopping City Suceava.


Tot în cadrul evenimentului de duminică a avut loc și extragerea pentru o lună de miere în Antalya, oferită de Shopping City Suceava în colaborare cu Prestige Tours, unui client care a achiziționat produse de minim 100 lei din magazinele din incinta Shopping City Suceava. Cei doi îndrăgostiți care vor intra în posesia premiului vor beneficia de un sejur de 8 zile, încărcat de răsfăț, distracție și servicii ultra all inclusive de cea mai bună calitate, la un hotel de 5* din Antalya.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
EconomicTimp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava