Comenzi MOPAN Suceava

În acest week-end, locuitorii din întreaga regiune sunt invitați să se bucure de trei zile cu voie bună şi preparate savuroase, la cea de-a opta ediție a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”, în parcarea Iulius Mall Suceava. Bunătăți tradiționale, preparate proaspete direct de la producători, legume, fructe și multe alte delicii de sezon sunt propunerile expozanților pentru pofticioși.

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” este organizat de Asociaţia Produs în Bucovina, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, și este găzduit de Iulius Mall. De vineri până duminică, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2016, sucevenii și nu numai vor fi încântați cu preparate după reţete autentic româneşti, cântece şi dansuri folclorice. Ediția din acest an se desfășoară sub sloganul „Gustă din Bucovina!” și va beneficia de prezența invitaților speciali, actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru.

Amatorii de delicii culinare vor avea prilejul de a savura o varietate de produse bucovinene: preparate din carne, lactate, panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe, îngheţată, miere de albine şi produse apicole, legume şi murături. Cei care preferă bucătăria românească se vor putea delecta cu preparate la grătar sau la ceaun, însă vor avea ocazia de a descoperi și gastronomia etniilor din Bucovina. Ca și în edițiile precedente, Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” va include şi spectacole de muzică şi dansuri populare susținute de interpreți și formații folclorice din regiune, printre care și îndrăgitul Ansamblu Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava