MOPAN Suceava
Galerie foto146 poze în acest set

Câteva zeci de meșteri populari din județul Suceava și din întreaga țară participă la ediția de anul acesta Târgul Meșterilor Populari din incinta Muzeului Satului Bucovinean. Evenimentul „Lume, lume … hai la târg!” are loc în perioadă 3 – 5 august, fiind organizat de Muzeul Bucovinei, alături de Consiliul Județean Suceava. La ediția de anul acesta, pe lângă târgul meșterilor a fost organizat și un târg de antichități.

Fără doar și poate, oferta de anul acesta de produse tradiționale și de antichități este cea mai variantă, comparativ cu edițiile din anii trecut. Şi la ediţia de anul acesta a Târgului Meşterilor Populari sucevenii pot să cumpere obiecte de ceramică, articole tradiţionale de îmbrăcăminte, icoane, dar şi jucării din lemn, obiecte confecţionate din os, îmbrăcăminte din blană, băuturi, dulcețuri sau produse alimentare tradiționale.


Deschiderea oficială a ediției de anul acesta a târgului a avut loc în prezența directorului Muzeului Bucovinei, Emil Ursu și a vicepreședintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Niță.

Astăzi, în prima zi a târgului, organizatorii au pregătit un spectacol susținut de Ansamblul de copii „Jucăușii de pe Someș”. Vizitatorii care vor fi prezenți sâmbătă la târgul meșterilor populari vor putea asista, de la ora 18:00, la un concert susținut de Trupa Corbu. Duminică, de la ora 18:00, la Muzeul Satului Bucovinean va avea loc un spectacol susținut de Ovidiu Lipan Țăndărică și fanfara Shukar din 10 Prăjini.
De precizat că prețul de intrare la Târgul Meșterilor Populari este de 4 lei pentru adulți și de un leu pentru copii, elevi și studenți.

Târgul poate fi vizitat până duminică, 5 august, între orele 9:00 și 20:30.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava