La Iulius Mall, finalul de săptămână aduce noi surprize pentru suceveni: târg „Produs în Bucovina”, întâlnirea colecţionarilor, competiţia avioanelor de hârtie şi lecţii de salsa.

De vineri până duminică, în perioada 2 – 4 octombrie 2015, Iulius Mall găzduieşte cea de-a VII-a ediţie a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”. În acest an, târgul va reuni 36 de producători din industria alimentară, oferind pofticioşilor o gamă variată de produse bucovinene: preparate din carne, produse lactate, produse de panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe, îngheţată, miere de albine şi produse apicole, legume şi murături. Iubitorii gastronomiei româneşti se vor putea delecta cu preparate la grătar sau la ceaun. În plus, târgul organizat de Asociaţia Produs în Bucovina, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, va reuni şi meşteri tradiţionali şi va fi completat cu un program artistic de muzică şi dansuri populare. Invitata specială a evenimentului va fi Sofia Vicoveanca.

În aceeaşi perioadă, la parterul Iulius Mall se va desfăşura Târgul Colecţionarilor. Întâlnirea cu pasionaţii de anchităţi este un bun prilej pentru suceveni de a găsi obiecte unicat, a căror valoare este sporită de trecerea timpului. Piese de mobilier, tablouri, numismatică, filatelie, porţelanuri, articole decorative, bijuterii şi multe alte mărturii ale trecutului vor putea fi admirate şi cumpărate de toţi cei care vor să descopere patina timpului.

Sâmbătă, de la ora 14.00, copiii sunt aşteptaţi la Iulius Mall, pentru a-şi dezvolta îndemânarea şi creativitatea. Sub îndrumarea specialiştilor, cei mici vor realiza „Sporul casei”. Năzdrăvanii îşi vor folosi imaginaţia pentru a confecţiona sticle decorative, cu ajutorul diverselor ingrediente: orez, zahăr, sare, porumb, făină şi alte bunătăţi din cămară. Creaţiile au scop decorativ, dar aduc şi noroc în casele sucevenilor.

Duminică, de la ora 14.00, va fi desemnat câştigătorul „Campionatului avioanelor de hârtie”. În compania clovnului Bobo, la parterul Iulius Mall, prichindeii cu cele mai bune rezultate în cele trei ediţii ale competiţiei se vor întrece la probe de abilitate în execuţia avionului de hârtie, îndemânare în lansarea acestuia şi distanţa de zbor. Cel mai iscusit în pilotarea aparatului de zbor va câştiga o dronă.

Tot în ultima zi a săptămânii, clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să simtă ritmul şi muzica. De la ora 17.00, pe ring vor fi specialiştii Salsa Family Suceava, care îi vor invita pe iubitorii de dans latino, iniţiaţi, începători sau persoane care au venit la cumpărături, la o nouă sesiune de lecţii gratuite.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava