Concert pascal
MOPAN Suceava

În așteptarea sărbătorilor de iarnă, Iulius Mall Suceava le oferă clienților prilejul de a se bucura de evenimente aparte. Târguri care să îi ajute în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, atelier de creație pentru prichindei și spectacol caritabil sunt propunerile pentru sfârșitul de săptămână. În plus, cumpărăturile din Iulius Mall oferă șansa câștigării unor premii mult visate.

De vineri, 9 decembrie 2016, la parterul Iulius Mall Suceava se instalează ediții de Crăciun ale târgurilor Bag Expo și Expomineralia. Până pe 23 decembrie, cei aflați în căutarea unor cadouri inspirate pentru persoanele dragi au posibilitatea de a alege accesorii în tendințe și bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase. Bag Exp0 propune peste 6.000 de genți, care vor face fericite orice doamne sau domnișoare. Propuneri sunt și pentru domni, precum:portofele, borsete, curele și altele. Totodată, clienții care vor să ofere zâmbete printr-o bijuterie personalizată sunt invitați, în aceeași perioadă, să viziteze secțiunea de workshop a Expomineralia. Târgul reunește zeci de mii de bijuterii, accesorii și decoraţiuni din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase.

De vineri până duminică, în perioada 9 – 11 decembrie, Iulius Mall găzduiește Târgul Handmade. Clienții vor găsi idei inspirate de cadouri unicat, lucrate cu migală și pricepere. Bijuterii felurite, accesorii pentru păr, piese vestimentare croșetate sau din materiale diferite, decorațiuni de Crăciun, tablouri, cutii pentru podoabe, cosmetice naturale și nu numai pot fi alese de la expozanții creativi.

Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco îi vor învăța pe ștrengari cum să realizeze cele mai frumoase coronițe de Crăciun. Iulius Mall pune la dispoziția micilor artiști toate materialele necesare, iar ornamentele realizate le vor fi oferite cadou. Astfel, cei mici îi vor demonstra Moșului cât de cuminți sunt și îl vor surprinde cu decorațiuni deosebite.

Tot sâmbătă, organizația studențească „Clubul de Marketing” va organiza, pe scena de la etajul Iulius Mall Suceava, de la ora 17.00, spectacolul caritabil „Din suflet pentru inimi”. Evenimentul oferă tinerilor oportunitatea de a se afirma prin talentul lor, scopul fiind de a strânge donații pentru o liceană care provine dintr-o familie cu probleme financiare.

De la ora 18.00, clienții Iulius Mall primesc invitație la dans. Lecțiile ritmate se desfășoară la parterul mall-ului, iar doritorii se pot antrena pentru petrecerile de sărbători, învățând de la specialiștii Salsa Family să danseze salsa, bachata şi merengue.

În așteptarea sărbătorilor, cei care cumpără în valoarea de minimum 100 de lei și vin la Centrul Info cu bonurile se pot înscrie în tombola specială a iernii. În fiecare zi, primii 238 de participanți vor fi răsplătiți cu daruri instant: vouchere la Atlantis Gold, sesiuni de înfrumusețare la Salon AdriaStyl sau Barbershop, pachete cu produse cosmetice de la Help Net, cozonaci pufoși și delicioși, sticle de vin, căni cu motive de iarnă, dulciuri din ciocolată și băuturi răcoritoare. Zilnic, prin tragere la sorți, va fi desemnat câștigătorul unei camere foto video 360˚. Marii câștigători vor fi anunțați în urma extragerilor din 11, 18 și 23 decembrie și vor câștiga câte un iPhone 7 și un smartwach Apple.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava